NVP Overijssel organiseert in samenwerking met Hogeschool Windesheim en P&O Netwerk op woensdag 20 juni a.s. het symposium ‘HR back in shape!’. NVP-leden, alumni van Hogeschool Windesheim en leden van P&O Netwerk en andere HR professionals zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden voor dit inspirerende symposium! 

 

 

Organisaties keren steeds meer terug naar de “bedoeling”. Het terugdringen van bureaucratie en professionals in hun kracht zetten is een grote uitdaging voor organisaties. Hoe draag je hier als HR-professional aan bij? 

 

OM TE BEGINNEN neemt Guido Heezen, HR-trendwatcher en oprichter van Effectory, marktleider in klanten- en medewerkersonderzoek, schrijver van o.a de boeken “Winnen met uw medewerkers” en “het verborgen potentieel van Nederland”,  je mee tijdens een inspirerende inleiding. Zijn filosofie is:  “organisaties die goed in contact staan met hun eigen medewerkers en klanten zijn organisaties die duurzaam beter presteren”. 

 

DAARNA kun je tijdens twee rondes kiezen uit een ruim aanbod van workshops aansluitend op het hoofdthema, verzorgd door verschillende organisaties.

 

Deze workshops worden vanuit twee invalshoeken gegeven:

 

1.      de rol van de HR professional – informatie verkrijgen uit de praktijk
2.      de persoonlijke kant van de HR professional – zelf ervaren en doen

Thema’s die in de workshops terugkomen zijn o.a.: waarderend perspectief/ werkgeversimago/ inclusieve arbeidsmarkt/ systemisch werken/ interventies door digitale data /prioriteren. 

 

 Programma                      

 

13.00-13.30

13.30-14.30

Inloop

Inleiding hoofdspreker

14.30-14.45

Pauze

14.45-16.00

Workshopronde 1

16.00-16.30

Pauze met lichte snack

16.30-17.45

Workshopronde 2

 

   18.00-19.00                             Eten en netwerken

 

 
Locatie

 

Hogeschool Windesheim te Zwolle. 

 

Kosten

 

Deelname aan dit symposium is gratis voor NVP-leden en alumni van Hogeschool Windesheim. Leden van P&O Netwerk betalen € 35. Niet-leden betalen € 50. 

 

Meer informatie

 

Voor inhoudelijke informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Monique Mijsbergh, email mmijsbergh@deltion.nl

 

Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen ed. kun je contact opnemen met de afdeling Activiteiten, tel. 030-6009070, email activiteiten@nvp-plaza.nl.

 

 

Aanmelden

 

Voor aanmelden volg onderstaande link. Onder aan de betreffende pagina staat hoe je je kunt aanmelden.

 

https://nvp-plaza.nl/agenda/symposium-hr-back-in-shape/5ad9f410c9222c01033a178f

 

Annuleringsregeling

 

Indien je onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot één week voor het symposium kosteloos afmelden. Annuleren kan uitsluitend per email (activiteiten@nvp-plaza.nl). Indien je je opgeeft en niet tijdig afmeldt, of niet komt, worden de gemaakte kosten à € 50 in rekening gebracht.